Anatomic Prime Design herenschoenen

 

Anatomic Shoes nette heren veterschoenen

Het geheim achter een ongeëvenaard comfort!

Ontworpen in het Verenigd Koninkrijk en liefdevol met de hand vervaardigd door professionele schoenmakers in Brazilië.
Anatomic-schoenen bieden een ongeëvenaard comfort. Het echte geheim van het comfort ligt echter in de manier waarop de schoenen zijn vervaardigd. Deze herenschoenen zijn zo ongelooflijk comfortabel om te dragen dankzij de speciale Anatomic Gel Technology®. De exclusieve Anatomic Gel Technology® is het resultaat van 30 jaar onderzoek en wordt gebruikt in combinatie met het fijnste Braziliaans leer.

Anatomic Gel Technology®

De Anatomic Gel Technology® gaat niet alleen over waar de schoenzolen van gemaakt zijn (wat overigens een uiterst goed bewaard geheim is), maar ook over hoe de hele schoen is vervaardigd. Deze speciale formule is gebaseerd op de natuurlijke voetbewegingen.

Bovenwerk van zacht leer

De handgemaakte schoenen hebben een glad en soepel leren bovenwerk en bieden een onovertroffen niveau van comfort. Het volnerfleer is exclusief afkomstig van de beste leerlooierijen in Brazilië en is weelderig zacht en natuurlijk behandeld. Om het leer zo natuurlijk mogelijk te laten uitzien en zo natuurlijk mogelijk te laten aanvoelen, wordt het gebruik van chemicaliën tot een minimum beperkt. Om de schoenen een extra verfijnde, uitstraling te geven, wordt ook het materiaal gepolijst. Het zorgt voor een maximale luchtstroom en absorbeert transpiratievocht, waardoor de voeten fris en geventileerd blijven.

Zacht gevoerd voetbed

Om ervoor te zorgen dat de schoenen een maximaal comfort bieden, is er een zacht gevoerd voetbed toegevoegd. Voor extra weerstand en flexibiliteit bevat het voetbed twee lagen foam en latex. De binnenvoering is gemaakt van echt schapenvacht voor een superzacht gevoel. Onder het voetbed is er een gepatenteerde antibacteriële laag aangebracht voor maximaal ademend vermogen en een goede vochtopname, waardoor de voeten koel, droog en fris blijven. Door verschillende lagen aan het voetbed toe te voegen, voelen de schoenen niet  alleen lekker aan, maar ze behouden ook zo lang mogelijk hun oorspronkelijke vorm.

Soepele scharnierende zolen

Voor extra flexibiliteit hebben Anatomic-schoenen soepele en beweegbare zolen die zich aanpassen aan en buigen naar de natuurlijke bewegingen van uw voeten. Ze zijn zelfs zo sterk dat ze keer op keer kunnen worden gebogen zonder te breken. De zolen bieden ook een extra laagje demping voor een comfortabelere loopervaring.

Flexibele rubberen gelzolen

De zolen zijn met behulp van de Anatomic Gel Technology® gemaakt van een combinatie van natuurlijk rubber en een speciale gel. Deze techniek die exclusief is voor Anatomic Shoes geeft de zolen weerstand en flexibiliteit, met een antislip oppervlak en zachte lederen randen voor extra comfort. Er is veel aandacht voor detail. Zelfs het naaigaren is speciaal ontwikkeld om de hoogste kwaliteitsnormen te bieden. Het heeft een gewaxte coatinglaag die bestand is tegen verkleuring en het binnendringen van water voorkomt.