Over ons

 

 

Comfortabele schoenmode met een zakelijke uitstraling

 

Comfort, kwaliteit en design

The Happy Shoe Company is specialist in comfortabele zakelijke schoenmode. Als één van de grootste aanbieders van comfort schoenen in Nederland bieden wij een uniek en uitgebreid assortiment van gerenommeerde merken als Uniform-Shoes, Ara, Gabor Comfort, Piccadilly, Skypro, Anatomic Shoes, Caprice en AirlineShoes. Onze collectie zakelijke dames- en herenschoenen voorkomt gegarandeerd overbelasting door toepassing van een unieke technologie. Al onze schoenen hebben een professionele, stijlvolle en trendy uitstraling.


Stijlvol comfort dat voldoet aan alle voorschriften

Ons assortiment voldoet aan de voorschriften in de luchtvaart branche, horeca en hospitality, uitvaart, corporate business of overige dienstverlening. Al onze schoenen bieden een uitstekend comfort tegen een betaalbare prijs. Met het dragen van de schoenen uit onze collectie vermindert de kans op rug- knie- en voetklachten aanzienlijk. Het unieke procedé en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen voor een goede steun en grip. Door de perfect aansluitende pasvorm wordt urenlang staan en lopen daarom niet langer een belasting.

Onze missie

Meer well-being voor iedere professional op de werkvloer om zo de beste prestaties te leveren tijdens het werk.


Onze klanten

Onze klanten kiezen met reden voor de schoenen uit ons assortiment. We leveren uniek comfort tegen een betaalbare prijs. Onze collectie schoenen heeft dan ook al vele stewardessen, stewards, receptionistes, uitvaartmedewerkers, studenten van opleidingsinstituten en horecapersoneel, “happy customers” gemaakt die al jaren vaste klant zijn. Onze service reikt ver. Zo bieden wij al onze klanten de mogelijkheid onze schoenen op ons kantoor te komen passen. Handig als er sprake is van voetklachten of een afwijkende maat.


Kortingsprogramma’s voor bedrijven

Met de beste kwaliteit-prijsverhouding zijn wij tevens een ideale partner voor diverse bedrijven. Wij bieden lucratieve programma’s voor bedrijven, opleidingsinstituten, evenementen organisaties en horeca gelegenheden. Daarmee profiteren medewerkers direct van een vaste voorraad comfortabele schoenen op eigen locatie. Voor onze zakelijke klanten organiseren wij tevens regelmatig pasdagen. Daarin voorzien wij iedere professional van deskundig advies, tips en perfecte schoenmode.


Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Wij willen u uiteraard zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier bij onze veelgestelde vragen of bel ons direct. Wij zijn ook via de business whatsapp bereikbaar op +31 10 2211317. Onze medewerkers staan u snel en vakkundig te woord. Wilt u graag onze comfortabele schoenen bekijken en passen bij ons op locatie? Bezoek dan ons kantoor aan de Kranebittenbaan 5 in Rotterdam. Wij zijn gevestigd op het Business Park Rotterdam The Hague Airport.

Klik op onderstaande link voor het maken van een pasafspraak.

pasafspraak maken

Bekijk hier onze bedrijfsbrochure
Klik hier voor het PDF-bestand

Wilt u ook topprestaties leveren met schoenen die voldoen aan uw behoeften?

Geniet dan van uniek comfort tegen een betaalbare prijs.

 

BEKIJK SNEL ONZE UITGEBREIDE COLLECTIE

Damesschoenen

Herenschoenen

Vegan schoenen