Skypro technologie

 

Skypro schoenen technologie

 

 

De eigenschappen van onze Skypro comfortschoenen

 

Skypro schoenen zijn ideale schoenen voor stewardessen. Ze beschikken over unieke eigenschappen en voldoen aan alle voorschriften en eisen in de luchtvaartbranche.

Nieuwsgierig naar de modellen? Bekijk snel al onze Skypro schoenen voor de luchtvaart

 

Antislip schoenen

Skypro crewschoenen hebben een speciaal ontwerp voor directe aanpassing aan verschillende soorten platforms. Ons Antislipsysteem is gemaakt van innovatieve materialen met een maximale slipweerstand en een specifieke groefrichting voor verbeterde grond/schoen interactie. Optimaal comfort. 

 

Antistatische schoenen

Skypro crewschoenen beschermen u tegen elektrische ontladingen. Onze technologie maakt gebruik van specifieke materialen met bewezen antistatische eigenschappen en een speciale schoenconstructie, die zorgt voor gecontroleerde verspreiding van elektrische ontladingen.

 

Alarmvrije schoenen

Skypro heeft luchthavenvriendelijke schoenen ontwikkeld. Onze alarmvrije technologie vervangt de metalen onderdelen voor innovatieve composietmaterialen, die de stabiliteit van de schoen garanderen door de hiel met het voorste deel van de schoen te verbinden.

 

Onschadelijke Lederwaren

Lederwaren van Skypro worden getest door onafhankelijke laboratoria om ervoor te zorgen dat ze vrij zijn van gevaarlijke stoffen die de gezondheid kunnen beïnvloeden (chroom, aromatische aminen, chloorfenolen, formaldehyde, organische tinverbindingen en zware metalen).

 

Ambicork

Skypro garandeert thermische isolatie van de crewschoenen door de toevoeging van kurk. Dit volledig duurzame materiaal heeft unieke eigenschappen zoals lichtheid, thermische isolatie, veerkracht, demping, goede vochtigheidscontrole en een goede weerstand tegen schimmel.

 

Absoluut Comfort

Skypro-zolen hebben een speciaal micro-cellulaire structuur met geweldige eigenschappen. Ze verliezen geen demping, zijn ademend, zacht, veerkrachtig en vangen schokken op waardoor ruggengraat en gewrichten worden beschermd. Dat biedt flexibiliteit en comfort.