Piccadilly stewardess schoenen

 

Piccadilly schoenen

 

Piccadilly stewardess schoenen: gegarandeerd comfort

Het merk Piccadilly is vrijwel overal ter wereld bekend om haar comfortabele damesschoenen. Piccadilly schoenen worden geëxporteerd naar circa 100 landen. De reden voor dit succes is de kennis en traditie van een familiebedrijf dat sinds 1955 (64 jaar) hoogwaardig schoeisel heeft ontworpen.

 

Comfort

Naast het volgen van de belangrijkste internationale modetrends, investeert Piccadilly voortdurend in innovatie. Het comfort van de Piccadilly schoenen is het resultaat van intensief onderzoek naar nieuwe technologieën en materialen. Elk detail is getest en geanalyseerd volgens strenge kwaliteitscontroles. Het resultaat is een aantal schoenencollecties die vrouwen over de hele wereld veroveren met een unieke combinatie van mode, comfort en technologie. Het Piccadilly-schoenenrepertoire bevat ook een kwaliteitscertificaat uitgegeven door de toonaangevende autoriteit in de schoenenindustrie, Satra Technology Centre in Engeland, die comfortabele schoenen voor dames promoot.

 

Duurzaamheid

Wist u dat onze schoenfabrikanten minimaal voldoen aan internationale richtlijnen voor duurzaamheid?
De arbeidsomstandigheden zijn waardig en conform wetgeving. Ook op het gebied van environment wordt er aandacht besteedt. Zo worden er ook 'vegan schoenen' geproduceerd.
Begin april 2021 heeft onze fabrikant Piccadilly het ABVTEX label in de wacht gesleept. Het ABVTEX (de Braziliaanse Vereniging van Textiel en Mode Retail) label staat voor goede praktijken in de toeleveringsketen en waardige arbeidsomstandigheden.

Piccadilly stewardess schoenen award

Stewardess schoenen

Wist u dat Piccadilly ook een collectie heeft speciaal ontworpen voor stewardessen en de zakelijke omgeving? Ze zijn vooral populair bij:

  • KLM
  • Transavia
  • TUI fly
  • Aviapartner
  • Viggo
  • Corendon
  • Etihad Airways
  • British Airways

Wilt u meer weten? Lees dan alles over de technologie van Piccadilly schoenen