Bezorgen & afhalen

 

 

Bezorgen & afhalen

 

GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND 
Verzending van schoenen in Nederland met PostNL is gratis. Uw favoriete schoenen wordt doorgaans binnen drie tot vier werkdagen bezorgd, wanneer u vóór 15.30 uur op maandag tot en met vrijdag uw bestelling plaatst. Op de zaterdag en zondag worden er geen schoenen verstuurd. U ontvangt van The Happy Shoe Company een TRACK & TRACE code waarmee u uw pakket eenvoudig online kunt volgen. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van bezorgen. Hou er rekening mee dat vanwege enorme drukte met bestellingen in de maand december en rond speciale dagen zoals Black Friday, Moederdag en Valentijnsdag uw pakketje met enige vertraging kan worden bezorgd. 

Als u niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuis code’ achter. Met deze code kunt u zelf een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als u niets doet, komt PostNL in de meeste gevallen op de eerstvolgende bezorg dag (maandag t/m zaterdag) nog een keer langs. Het kan ook zo zijn dat ze het pakketje bij de tweede bezorgpoging direct naar een PostNL-locatie brengen. Dit laat PostNL u vooraf weten. Indien u het pakketje niet ophaalt bij het Servicepunt en het pakketje komt retour afzender, dan brengen wij de door ons betaalde verzendkosten van €6,95 in rekening. Komt het bezorgmoment u niet goed uit? Kies dan zelf waar en wanneer u uw schoenen wilt ontvangen. Dat kan al vóórdat PostNL het pakket bij u voor de eerste keer komt bezorgen. Zo mist u nooit een pakket! 

Lukt het ook de tweede keer niet om uw pakket te bezorgen? Ook dan laat de bezorger een kaartje bij u achter. Hierop staat waar u uw pakket kunt ophalen. U heeft dan twee weken de tijd om uw pakket op te halen. Daarna wordt het pakket teruggestuurd naar The Happy Shoe Company.
De verzendkosten om de schoenen opnieuw te versturen brengen wij dan extra in rekening. 

LATEN BEZORGEN OP EEN ANDER ADRES 
Het is mogelijk om uw schoenen op een ander adres te laten bezorgen. Dit kunt u aangeven tijdens het bestellen. 

VERZENDING NAAR HET BUITENLAND 
Voor levering van schoenen in België of Duitsland worden verzendkosten van €4,95 in rekening gebracht. Voor levering in Frankrijk of Luxemburg zijn de verzendkosten €6,95. Het bestelde artikel wordt met PostNL naar het afleveradres verzonden. Artikelen worden in België, Luxemburg en Frankrijk binnen 2-3 werkdagen voor het eerst aangeboden, na ontvangst van de betaling. 

AFHALEN
Het is mogelijk om uw bestelling bij ons op locatie af te halen, na het plaatsen van een online bestelling. Dit kan bij The Happy Shoe Company, Kranebittenbaan 5 te Rotterdam. Wij zijn gevestigd op het Business Park Rotterdam The Hague Airport. U dient online een afspraak te maken om uw bestelling op te halen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaar ligt.