Speciale kortingsprogramma's voor bedrijven

 

schoenen kortingsprogramma voor bedrijven

 

Speciale kortingsprogramma's voor bedrijven en opleidingsinstituten

The Happy Shoe Company is al meer dan tien jaar Nederlands grootste specialist in comfortabele zakelijke schoenen. In overleg met diverse opdrachtgevers uit verschillende branches hebben wij de afgelopen jaren een uitgekiende collectie samengesteld waar vele professionals en organisaties van profiteren. Gunt u uw medewerkers en studenten ook een comfortabeler werkdag? Maak dan gebruik van onze lucratieve bedrijfsprogramma’s.

Onze speciale kortingsprogramma's

The Happy Shoe Company biedt speciale lucratieve programma’s voor opleidingsinstituten, bedrijven, horeca gelegenheden, evenementen-organisaties, corporate bedrijven en overige dienstverleners. Met deze programma’s kunt u uw medewerkers of studenten direct laten profiteren van een vaste voorraad comfortabele schoenen op eigen locatie. Tevens organiseren wij interne pasdagen om uw professionals te voorzien van tips, deskundig advies en de perfecte schoen.

Specifieke professionele behoeften

Heeft u een bedrijf, opleidingsinstituut of organisatie in de luchtvaart-, horeca-, corporate of evenementenbranche of in overige service en dienstverlening? De schoenen uit onze uitgebreide collectie zijn ontwikkeld voor specifieke professionele behoeften in deze branches. Wij bieden daarom diverse productlijnen voor organisaties die te maken hebben met vaste voorschriften en regels. Onze schoenen voldoen dan ook aan alle eisen uit deze branches.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de zakelijke mogelijkheden en de speciale kortingsprogramma’s van The Happy Shoe Company? Maak dan een afspraak of neem contact met ons op over onze interessante programma’s. Wij komen graag bij u langs.

Bekijk hier onze bedrijfsbrochure
Klik hier voor het PDF-bestand