AirlineShoes technologie

 

AirlineShoes technologie

 

 

Airline business schoenen voor luchtvaart professionals

 

De Airline Businesscollectie  pumps geven je een klassieke uitstraling en kun je de hele dag comfortabel dragen. Deze lederen pumps zijn geschikt om te reizen, vliegen of op kantoor te dragen. Uw comfort is gegarandeerd, ongeacht uw lange vlucht of lange kantoordag. Deze schoenen worden gedragen door professionals werkzaam binnen de Luchtvaartdienstverlening.

De Airline pumps worden ontwikkeld om aan de zware eisen van vliegtuigbemanningen en grondstewardessen te voldoen. Alle schoenen worden geleverd met een extra paar comfortabele met leer beklede Ortholite binnenzolen en een luxe opbergzakje met een aangename geurverfrisser.

 

Ga direct naar de Airline business schoenen in onze luchtvaart collectie

 

De technologie:

 

AIRPORT SECURITY FRIENDLY
Je hoeft je schoenen niet uit te doen op de luchthaven. De detectiepoorten piepen niet als je erdoor heen loopt. Een essentiële luxe tijdens het reizen!

BUILT WITH ORTHOLITE® REMOVABLE INSOLES
Ervaar de voordelen van Ortholite® comfort verwijderbare inlegzolen. Elk paar Airline-schoenen wordt geleverd met Ortholite® verwijderbare inlegzolen. Ze ondersteunen uw voeten terwijl ze koel, droog en geurvrij worden gehouden. Gooi je vuile inlegzolen gewoon in je wasmachine en ze komen eruit als nieuw.                                            

LONG LASTING CUSHIONING AND SUPPORT
Ortholite® inlegzolen ondersteunen de unieke structuur van je voet. De unieke veerkrachttechnologie houdt in dat uw binnenzool na verloop van tijd meer dan 95% van de dikte behoudt en niet afvlakt.

COOL FEET
OrthoLite® inlegzolen zijn gemaakt van hoogwaardig foam met een open-celstructuur, waardoor de lucht rond de voet circuleert en hierdoor uw voet koeler blijft in de schoen.

DRY FEET
Een unieke vochtbeheersingssysteem in de schoen verplaatst vocht van de voet en houdt de voeten droog. Wanneer de voet van de schoen wordt verwijderd, droogt al het resterende vocht zeer snel vanwege de luchtstroom die mogelijk wordt gemaakt door de open-celstructuur in het foam.

ODOUR FREE SHOES
OrthoLite® bevat een gepatenteerde antimicrobiële formule om schimmels, bacteriën en geurtjes in de schoen te bestrijden. De door de EPA / FDA goedgekeurde antimicrobiële stof wordt tijdens de  samenvoeging van de diverse onderdelen van de schoen toegevoegd, zodat deze aan het foam wordt gekoppeld en niet na verloop van tijd zal slijten.

HIGH GRIP
Met de stevige zool met hoge grip, gemaakt van TPU sta en loop je veilig en vol vertrouwen. De gebieden rond de teen, bal en hiel hebben een extra grip.

ENERGY GEL®
Een hele werkdag op uw voeten eist zijn tol van het hele lichaam. Ervaar Energy Gel® eersteklas schokabsorptie in het hielgebied. Het is beter dan veel sportschoenen.

SHOCK ABSORPTION
Het gebruik van Energy Gel® zorgt voor schokabsorptie wanneer uw voet de grond raakt.

A LIFT IN YOUR STEP
Je ervaart een soepele veerkracht terwijl je een stap zet. In combinatie met de Ortholite®-inlegzolen vermindert Energy Gel® spier- en gewrichtspijn als gevolg van langdurig staan en lopen op harde oppervlakken. Een onafhankelijk onderzoek toonde aan dat het ziekteverzuim met 78% daalde van medewerkers die Energy Gel®-schoenen droegen.

ANTISTATIC
De schoen laadt geen statische energie op in de droge atmosfeer van een vliegtuigcabine.

 

 

Bekijk hier de Airline schoenen in onze collectie luchtvaart schoenen